Klubmodul henter siden
Informationsmøde - Flotillesejlads til London
Årets flotillesejlads planlægger at have London som mål, nærmere bestemt St. Katherines Dock, som ligger meget tæt på Tower Bridge.
Der er lige nu fire både som har udtrykt interessse for at være med.
Det foreløbige program er tilrettelagt, så man kan sejle med en besætning på to og uden deciderede natsejladser. Flotillen samles første gang i Marstal d. 9. juli 2019 med afsejling fra Helsingør d. 5. juli. Herefter er det planen se sejle Kiel - Brunsbüttel - Helgoland - Borkum - Lauwersoog - Harlingen - Amsterdam - Den Haag - Osteende - Ipswich - London.
Forventningen er at turen kan gennemføres på 5 uger med 3 - 4 dages ophold i London, ligesom der er indlagt overligger dage på Helgoland og i Amsterdam.
Det er naturligvis frit for alle deltagere at anvende alternative sejladsplaner og ruter, og så bare mødes med de øvrige når det passer.
Næste step er et informationmøde d. 13. februar 2019 kl 19.00 hvor alle er velkomne, men vi håber selvfølgelig at se repræsentanter for de både, som overvejer at deltage. På mødet vil den foreløbige sejladsplan blive gennemgået.
Eventuelle spørgsmål kan rettes til Jan Madsen på jan.madsen@viatempo.biz!
Vel mødt
Turudvalget!
Tilmeldte
5 /120
Tilmeldingsfrist
13.02.2019
Tidspunkt
13.02.2019 kl. 19.00 - 13.02.2019 kl. 21.00
Sted
Jollehuset på 1. sal
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Sponsors