Duelighedsbevis i sejlads

Duelighedsbevis består af en teoretisk prøve og en praktisk prøve.

Man skal være medlem af Helsingør Sejlklub for at deltage i kurset (indmeldelse efter 1. juli er halv pris, se under Kontingent).

Teoriundervisningen henvendelser til både nye sejlere og til dem, som ønsker en genopfriskning. Undervisningen  indeholder navigation, søsikkerhed, søvejsregler og godt sømandsskab. Det foregår  onsdage kl. 19-21 i klubbens lokaler fra 24. oktober og til begyndelsen af februar. Dog ingen undervisning i december. Undervisningen vil fører frem til prøve i teoretisk duelighed medio februar  2019. Efterfølgende, formentlig i  april, vil der være praktisk prøve i sejlads.

Undervisningen koster 700,- kr. Hertil kommer undervisningsmaterialer (aftales første mødedag) og prøvegebyr. Der betales til instruktøren.

På dage hvor der er foredrag i klubben, vil undervisningen være aflyst.

Lokale: 1. sal i Jollehuset, Helsingør Sejlklub, Strandpromenaden 6, 3000 Helsingør

Instruktør: Morten Timmermann