Duelighedsbevis i sejlads

Helsingør Sejlklub tilbyder et samlet undervisningsforløb til erhvervelse af certifikatet, Duelighed i sejlads. Kurset omfatter navigation, søvejsregler, sikkerhed og praktisk sejlads i speedbåd. Undervisningen vil være om tirsdagen kl. 19-21, med start den 14. januar 2020. Undervisningen foregår i 'Jollehuset'. Der vil være teoretisk eksamen ultimo april og praktisk prøve i sejlads i maj.

Det koster kr 1.950,- som dækker alle udgifter, excl. lærebog, søkort og kurslineal, men inkl. 2 x censor samt kortafgift til Dansk Sejlunion (DS), idet der dog tages forbehold for prisstigninger hos censor og DS.

Kurset er åbent for alle, men ikke-medlemmer opkræves et ekstragebyr på kr 500,-.

Der skal min. være 10 deltagere.

Vil du høre mere om kurset så ring til undertegnede. Tilmelding til undertegnede kan ske ved at sende en mail.

Morten Timmermann

Lokale: 1. sal i Jollehuset, Helsingør Sejlklub, Strandpromenaden 6, 3000 Helsingør