Duelighedsbevis i sejlads

Helsingør Sejlklub tilbyder hvert år undervisning i teoretisk og praktisk navigation og sejlads, som fører frem til prøveaflæggelse og erhvervelse af Duelighed i sejlads. Kurset omfatter navigation, søvejsregler, sikkerhed og praktisk sejlads i speedbåd.

I år har holdet dog måtte holde pause på grund af corona krisen. Det eksisterende hold genoptager undervisningen på tirsdage i september kl. 19-21, og med prøver den 3. oktober kl. 9-14.

For deltagerne i sejlerskolen i sæsonen 2020, vil der være mulighed for at undervisning på et hold med start i oktober og prøveaflæggelse ca. 1. december. Mere om det i sejlerskolens regi.

Sejlklubben planlægger nyt hold med start i januar 2021. Det hold vil være åbent for ”ikke medlemmer”. Mere om det til efteråret .

Henvendelser om duelighed kan ske til undertegnede.

Morten Timmermann
info@sejlkraft.dk
24220291

Lokale: 1. sal i Jollehuset, Helsingør Sejlklub, Strandpromenaden 6, 3000 Helsingør