Pinsetur

Det er en meget gammel tradition i vor klub at tage på en fælles pinsetur. Turudvalget arrangerer hvert år turen og typisk til en havn, som ikke ligger alt for lang væk, med skyldig hensyntagen til vejr og vind, så alle kan være med. De sidste tre år er turen gået til Ålabodarne, Nivå og Ålaboderne. Nivå blev netop valgt for at vi kunne ligge i læ for nogle kraftige vestlige vinde det år.

Årets Pinsetur 2019

Turudvalget har besluttet at årets pinsetur går til Råå - den nye (store) havn. Pinsenturen varer fra d. 7. juni - 10. juni 2019.

Vi forsøger at lægge os så tæt på sejlklubbens klubhus som muligt. Klubhuset ligger i havnens sydøstlige hjørne tæt ved badestranden. Vær opmærksom på at der ikke er lige dybt ved alle broerne.

Råå er en gammel og hyggelig by med museer, cafeer, udstyrsbutikker og i gåafstand fra havnen findes et stort indkøbscenter. En svensk krone kan fortiden fås til DKK 0,70, så der er mulighed for en god handel.

Afsejlingstidspunkt bestemmer man selv - fredag aften eller lørdag formiddag. Vi mødes lørdag eftermiddag kl 15.00 til medbragt kaffe og kage ved RHSS’s klubhus.

Man betaler selv havnepenge og medbringer selv mad og drikke. Til gengæld er det ikke noget deltagergebyr.

Lørdag kl. 18.00 tænder vi for grillen - klubben har kul med og så hygger med fællesspisning og mulighed for at se pinsesolen danse.

Søndag kl. 10.00 laver vi fælles brunch - man medbringer selv det man ønsker, og er der stemning for det tænder vi grillen igen - klubben giver en enkelt og vi ønsker hinanden god pinse.

Når den værste sult er stillet vil vore quiz-mastere præsentere årets quiz med relevante temaer.

Oven på dette arrangerer turudvalget en fælles gåtur.

For dem som ønsker det kan man blive liggende og dermed fortsætte de fælles aktiviteter også om aftenen.

Turudvalget ser frem til en god tilslutning og håber, at vi kan tiltrække nogle af de mange nye sejlere der er kommet i vores klub. Udvalget står gerne til rådighed med råd og dåd, hvis nogen ønsker det.

Vi minder også om at man kan leje klubbens J-80 både, hvori det er muligt at overnatte, selvom komforten er begrænset.

Tilmeld jer gerne på klubben hjemmeside, så ved hvor mange der kommer.

M.h.

Turudvalget