Flotillesejlads til London i 2019

Sejlklubben har i nogle år haft tradition for at lave flotillesejladser - her er turene bl.a. gået til Amsterdam (2015), Rügen og Bornholm (2016) samt til Slien og videre op langs den jyske østkyst (2017). Der var ikke planlagt nogen fælles flotillesejlads i 2018. 

Årets flotillesejlads planlægger at have London som mål, nærmere bestemt St. Katherines Dock, som ligger meget tæt på Tower Bridge.

Det foreløbige program er tilrettelagt, så man kan sejle med en besætning på to og uden deciderede natsejladser. Flotillen samles første gang i Marstal d. 9. juli 2019 med afsejling fra Helsingør d. 5. juli. Herefter det planen se sejle Kiel - Brunsbüttel - Helgoland - Borkum - Lauwersoog - Harlingen - Amsterdam - Den Haag - Osteende - Ipswich - London.

Forventningen er at turen kan gennemføres på 5 uger med 3 - 4 dages ophold i London, ligesom der er indlagt overligge dage på Helgoland og i Amsterdam.

Det er naturlig frit for alle deltagere at anvende alternative sejladsplaner og ruter og så bare mødes med de øvrige når det passer.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Jan Madsen på jan.madsen@viatempo.biz!

Turudvalget!

Sponsors