Flotillesejlads til Amsterdam og London i 2019

Sejlklubben har i nogle år haft tradition for at lave flotillesejladser - her er turene bl.a. gået til Amsterdam (2015), Rügen og Bornholm (2016) samt til Slien og videre op langs den jyske østkyst (2017). Der var ikke planlagt nogen fælles flotillesejlads i 2018.

Årets flotillesejlads planlægger at have både Amsterdam og London som mål. I Amsterdam vælger vi Sixhaven som havn og i London er det St. Katherines Docks, som ligger meget tæt på Tower Bridge.
Det foreløbige program er tilrettelagt, så man kan sejle med en besætning på to og uden deciderede natsejladser. Flotillen samles første gang i Marstal d. 9. juli 2019 med afsejling fra Helsingør d. 5. juli. Herefter det planen se sejle Kiel - Brunsbüttel - Helgoland - Borkum - Lauwersoog - Harlingen - Amsterdam - Den Haag - Osteende - Ipswich - London.

Planlægningsmøde 2 er planlagt til d. 21. maj 2019 kl 19.30 i sejlklubben. Alle er velkomne - og kom frisk både uanset om I deltog i første møde eller ej!

Her er planen at vi går lidt mere i detalje om ruten, kigger søkort og snakker tidevand. Vi vil også drøfte skibsdokumenter og tale om hvem der vil med til hvor og hvor længe og eventuelt mulige planer for gaster til hele eller dele af turen. Vi vil også forsøge at få nogle erfarne Englandsfarere forbi og fortælle om deres oplevelser.
Forventningen er at turen kan gennemføres på 5 uger med 3 - 4 dages ophold i London, ligesom der er indlagt overligge dage på Helgoland og i Amsterdam.

Det er naturlig frit for alle deltagere at anvende alternative sejladsplaner og ruter og så bare mødes med de øvrige når det passer.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Jan Madsen på jan.madsen@viatempo.biz!
Turudvalget!