Helsingør Sejlklub

Skagen Race 2020

Skagen Race 2020 er aflyst

OBS: På grund af situationen omkring Corona virus, er Skagen Race aflyst.

(Se bort fra nedenstående tekst)

Helsingør Sejlklub har igen den store fornøjelse som samarbejdspartner med Bærum Seilforening i Oslo at starte en af strækningerne på den legendariske Skagen Race feel-good kapsejlads.

Der sejles simultant fra følgende byer til Skagen: Åsgårdstrand, Marstrand, Helsingør og Århus.

Kapsejladsen henvender sig både til kapsejlere og til tursejlere, som vil prøve de lidt længere strækninger. Der er også åbnet for deltagelse af singlehanded og twohanded både.

Alle både har mål i Skagen uanset om de starter i Norge, Sverige eller Danmark. Traditionen tro står byen på den anden ende under denne første store begivenhed på året, og festen i Skagen er et lige så stort trækplaster som selve sejladsen.

TILMELDING

På grund af den begrænsede plads i Skagen havn er der sat et max. deltagerantal på kun 250 både.

Derudover er der sat et max antal deltagere med start fra Helsingør på 15 både

Så vil du prøve noget nyt og festligt alene, med sejlervennerne eller med familien så skynd dig at booke en plads.

(der er åbnet for tilmelding)

Starten er indtil videre planlagt til at foregå fra alle startbyer samme dag 10. september, også fra Helsingør.

Det er endnu ikke afgjort om der vil være fysisk skippermøde og sociale arrangementer m.m. i Helsingør. Hold dig opdateret her på siden.

KONTAKT (for starten fra Helsingør):
  • E-mail: kapsejlads@helsingorsejlklub.dk
  • Stævneleder Helsingør start: Henrik Holten Møller