Helsingør Sejlklub

Skagen Race 2020

Ny startdato 10. september 2020

OBS: På grund af situationen omkring Corona virus, er Skagen Race udskudt til 10. September 2020.

Helsingør Sejlklub har igen den store fornøjelse som samarbejdspartner med Bærum Seilforening i Oslo at starte en af strækningerne på den legendariske Skagen Race feel-good kapsejlads.

Der sejles simultant fra 5 byer til Skagen: Fra Åsgårdstrand og Arendal i Norge, fra Marstrand i Sverige samt fra Helsingør og Århus i Danmark.

Kapsejladsen henvender sig både til kapsejlere og til tursejlere, som vil prøve de lidt længere strækninger. Der er også åbnet for deltagelse af singlehanded og twohanded både.

Alle både har mål i Skagen uanset om de starter i Norge, Sverige eller Danmark. Traditionen tro står byen på den anden ende under denne første store begivenhed på året, og festen i Skagen er et lige så stort trækplaster som selve sejladsen.

TILMELDING

På grund af den begrænsede plads i Skagen havn er der sat et max. deltagerantal på kun 250 både.

Derudover er der sat et max antal deltagere med start fra Helsingør på 15 både

Så vil du prøve noget nyt og festligt alene, med sejlervennerne eller med familien så skynd dig at book en plads. Tilmeldingen åbner 1. marts 2020.

Tryk her for Skagen Race's hjemmeside (tilmelding åbner her 1. marts 2020)

Starten er indtil videre planlagt til at foregå fra alle startbyer samme dag 20. maj, også fra Helsingør.

Skippermøde i Helsingør Sejlklubs lokaler vil foregå samme dag. Der kan komme ændringer hertil, så check når Sailing Instructions bliver frigivet på Skagen Race's hjemmeside.

KONTAKT (for starten fra Helsingør):
  • E-mail: kapsejlads@helsingorsejlklub.dk
  • Stævneleder: Henrik Holten Møller