Helsingør Sejlklub starter nu Delebåds sejlads.

Mange af vores medlemmer har henvendt sig til os om muligheden for at låne klubbens både.

For at komme denne interesse i møde starter vi nu Delebåds sejlads.

Det er klubbens 4 kølbåde man har mulighed for at sejle i. (3x j80 og Albin Express)

Man kan låne bådene når de ikke anvendes til andre formål.

Det vil primært være fredag, lørdag og søndag hvor du kan låne bådene samt på hverdage inden kl. 17.

Er du interesseret så finder du detaljer om tilmelding mv. på:

Vi er så heldige at Thomas Agertoft har indvilliget i at håndtere dette nye område for klubben. Hvis du efter at have læst informationerne på nemtilmeld har yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Thomas på Delebaad@helsingorsejlklub.dk.

Prøveperiode:

Delebåds ordningen er ny for sejlklubben og for deltagerne, og der vil derfor kunne forekomme justeringer i programmets udformning løbende så det bedre passer til de krav som brugerne og sejlklubben har til ordningen.

Begrænset antal pladser:

For at du kan få glæde af ordningen begrænser vil deltager antallet i ordningen til 20 deltagere i første halvår 2021. Det er først til mølle så tilmeld dig nu hvis du vil være sikker på at kunne komme ud og sejle.