Årets tematur
Turudvalgets tematur ”Historie og motion” er i weekenden den 28. august - 30. august 2010.

Turen går til Lynette / Margreteholms Havnen med afsejling fredag aften eller lørdag morgen og hjemsejlads søndag. Der er 22 sømil til Lynetten. Det koster DKK 180,- for en overnatning. Det er også muligt at komme overland. Med offentlig transport kan man være fremme på under 1 1/2 time.

Husk at vi skal overholde de til enhver tid gældende Covid-19 regler. Der skal medbringes mundbind, da vi undervejs kan komme til at stå tæt i elevator.

Lynette havnen er blevet til som et stort brugerprojekt hvor havnens oprindelige brugere selv stod for opførelse af broer og meget mere.

Havnen ligger på Refshaleøen, hvor der i dag er en rivende udvikling med mad- og udskænkningssteder af mange forskellige størrelser og pris niveauer.

Fredag aften mødes vi på molen til hygge og eventuel fælles spisning, hvor man selv medbringer mad og drikke.

Lørdag kl 09.30 mødes vi ved igen på molen til en fælles af hver båd medbragt brunch. Kl. 10.30 starter motionsturen, hvor vi går til Amager Bakke og tager elevatoren næsten op til toppen.
Udsigten er på en klar dag fantastisk. Det er muligt at købe en forfriskning på toppen. Turen forsætter rundt på Refshaleøen og vi forventer at være tilbage på havnen senest 14.30.

Der planlægges med fælles spisning lørdag aften. Vi tænder for grill’ene kl 17.30. Alt efter vejr og vind mødes vi på molen i lystbådehavnen eller på sejlklubbens terrasse. Det aftales nærmere når vi er i Lynetten.

Søndag kl 10.00 er klubben vært ved en enkelt og herefter er arrangementet slut.

Turudvalget ser frem på en god tilslutning til turen og håber vi kan tiltrække nogle af de mange nye sejlere der er kommet i vor klub.

Udvalget står gerne til rådighed med råd og dåd, hvis nogen ønsker det. Vi minder også om at man leje klubbens J-80 både, hvori det er muligt at overnatte.

Brug sejlklubben hjemmeside til tilmelding eller send en sms til Jan Madsen på +45 5153 9040. Husk at fortælle hvor mange personer I er, så vi kan sikre at vi overholder forsamlingsbegrænsninger m.v.

Mange hilsner
Turudvalget