Klubbens venner

Formålet med Klubbens venner er at sikre at klubbens bygninger bliver vedligeholdt. Gruppen vil stå for at udføre mindre vedligeholdelsesopgaver. Større eller specielle opgaver vil blive fremlagt for bestyrelsen.

I facebook gruppen Medlemmer af Helsingør Sejlklub vil gruppens kaffemøder blive annonceret. Til møderne og i facebook gruppen vil der være mulighed for at komme med indput til evt. nye opgaver. 

Opgaver vil primært blive udført i vintersæsonen, hvor der  regelmæssige kaffemøder. Her vil en "to do liste" ajourføres med prioritering og status på opgaverne. 


To do liste:


Terrasse rengøring
Terrasser og trapper (og træet rundt om dommertårnet) er meget glatte pga. alger, og trænger til en rengøring, og algefjerner. Allan sprøjede 2 dunke algefjerner forskellige steder, men det skal fortsættes når vejret tillader.
Dommertårn - bærende konstruktion
Ikke alle støtterne som holder tårnet står på molen. Det er vurderet at de 2 yderste stolper står til snarlig udskiftning. 
Michael og Søren måler stolperne op, og tager initiativ til at skifte dem.

Hovedtrappe skiftes
Trappen ind til Restaurant Kaj og klubhuset er i dårlig stand. Michael og Søren måler op og køber materialer til udskiftning af konsruktionen.Stenene er fjernet så arbejdet kan påbegyndes.
Klubstanderens flagknopKlubstanderen har mistet sin knop, og Eva's bror har drejet en ny, som vi skal ha' monteret næste gang en lift kommer forbi.
HjørnestolpeDer er råd i klubhusets sydlige hjørnestolpe. Det er en stor opgave som skal forelægges bestyrelsen. Michael har fået et tilbud, der er forelagt bestyrelsen og godkendt. Arbejdet forventes udført i marts. Eksempler på opgaver:

Udskiftning af presenninger til RIB både:

Udskiftning af presenninger til RIB bådene.

 

 


Nye flagliner:

 


Sponsors