Klubbens venner

Formålet med Klubbens venner er at sikre at klubbens bygninger bliver vedligeholdt. Gruppen vil stå for at udføre mindre vedligeholdelsesopgaver. Større eller specielle opgaver vil blive fremlagt for bestyrelsen.

I facebook gruppen Medlemmer af Helsingør Sejlklub vil gruppens kaffemøder blive annonceret. Til møderne og i facebook gruppen vil der være mulighed for at komme med indput til evt. nye opgaver. 

Opgaver vil primært blive udført i vintersæsonen, hvor der  regelmæssige kaffemøder. Her vil en "to do liste" ajourføres med prioritering og status på opgaverne. 

To do liste:


Terrasse rengøring
Terrasser og trapper (og træet rundt om dommertårnet) er meget glatte pga. alger, og trænger til en rengøring, og algefjerner. Allan står for udførelsen når Michael får købt sprøjte og algefjernemidler.
Dommertårn - bærende konstruktion
Ikke alle støtterne som holder tårnet står på molen. Det er vurderet at de 2 yderste stolper står til snarlig udskiftning. 
Michael og Søren måler stolperne op, og tager initiativ til at skifte dem.

Hovedtrappe skiftes
Trappen ind til Restaurant Kaj og klubhuset er i dårlig stand. Michael og Søren måler op og køber materialer til udskiftning af konsruktionen.Stenene er fjernet så arbejdet kan påbegyndes.
Opgang til klubben males
Opgangen trænger til en gang malinger. Vi har maling og alle remedier i kælderen, og Eva har meldt sig som frivillig. Vi håber at der er flere som vil hjælpe med maling Eksempler på opgaver:

Udskiftning af presenninger til RIB både:

Udskiftning af presenninger til RIB bådene.

 

 


Nye flagliner:

 


Sponsors