Sejlklubbens tematur er d. 26. - 28. august 2022. Turen går til Landskrona

Turudvalget laver også i år en tematur med fokus på motion og kultur.

Turen går til byhavnen i Landskrona. Ved indsejlingen til Landskrona sejler man fordi den første havn ved vandtårnet og tager den næste indsejling. Her går der en fodgængerbro henover havnebassinet, som skal lukkes op ved at lægge til kort før broen og trykke på en knap.

Når man er sejlet igennem broen, skal man lægge til igen og trykke på en knap for at lukke broen igen. Dette kan kun ske fra båden.

Byhavnen ligger tæt på Landskrona centrum, hvor der er gode indkøbsmuligheder.

Man vælger selv om man vil sejle til Landskrona fredag eller lørdag.

Første fælles aktivitet starter lørdag kl 12.30, hvor vi går turen til Citadellet, som er en del af Landskronas gamle forsvarsværk - så gammel at det er bygget mens Landskrona var dansk. På Citadellet får vi en guidet tur i den gamle hovedbygning og det området, som har været anvendt til fængsel.

For dem der har lyst at få lidt fælles motion er der mulighed for at gå til Borstahusene og retur.

Fællesspisningen med egen medbragt mad og drikke starter kl 18.30 og de som ønsker at grille kan nå tænde grillen en time før. Vi låner grill og borde + bænke af Landskrona Sejlklub, som ligger 5 minutters gang fra Byhavnen.

Søndag formiddag mødes vi kl 10.00 til en fælles seance. Husk kaffe!

Vi minder også om, at man kan leje klubbens Express eller J-80 både, hvori det er muligt at overnatte, selvom komforten er begrænset.

Tilmelding på klubbens hjemmeside! - Klik her