DM for BB10m og Aphrodite 101
Opret en profil eller log ind
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Helsingør Sejlklub har fornøjelsen at være vært ved DM for DM for BB10m og Aphrodite 101 d. 16. - 18. august 2019.

Se invitationen, tryk her.

Arrangementet starter i Helsingør Sejlklub.

Morgenmadsbuffet i restaurant Kronborg Havbad inkl. smøring af frokostmadpakke kr 75,- per person per dag.

Festmiddag i restaurant Kronborg Havbad lørdag aften 17. august kr 300,- per person. Menuen slås op separat.

Helsingør Sejlklub stiller klublokalet til rådighed torsdag - lørdag om aftenen hvor baren vil være åben.

Deltagerne er inviteret til at deltage i Helsingør Sejlklubs onsdagsmatch d. 14. august, start kl 18.30 (gratis)

Husk at oprette en Profil på Helsingør Sejlklubs hjemmeside før I starter tilmeldingen! (Klik på blyanten øverst til højre på forsiden).
01.08.2019
16.08.2019 kl. 08.00 - 18.08.2019 kl. 16.00
Helsingør Sejlklub
Deltagelse i DM per båd