Kursus i Praktisk Sejlads 2020

Vores to hovedinstruktører for sæsonen 2020 Christian Gravad og Jannik Stamp har nu sammensat programmet for 2020. Planen er at have hold for begyndere mandage og tirsdage og for øvede torsdage.

Se oversigten over de enkelte hold og datoer:

Der er åbent for tilmelding 1. februar 2020. Man skal være medlem for at deltage.

Mandag max deltager 4 personer, pris kr. 2000 plus medlemskontingent til Helsingør sejlklub
Tirsdag max deltager 8 personer, pris kr. 2000 plus medlemskontingent til Helsingør sejlklub
Torsdag max deltager 4 personer pris kr. 1000 plus medlemskontingent til Helsingør sejlklub (sejler kun hveranden uge, derfor halv pris)

HUSK torsdage kun er for øvede!   Mandage og tirsdage er både uøvede og øvede.

Tilmelding (fra 1. februar)
Ikke medlemmer:
Opret en profil (hvis du ikke allerede har en) øverst til højre på forsiden.
Under menuen Kontingent/Hold går du derefter ind under Tilmelding/Betaling og vælger den kategori medlemskab der passer på dig og melder dig ind og betaler for medlemskabet.

Når du er medlem:
Til højre på forsiden af vores hjemmeside under Begivenheder/Events går du ind på den dag du ønsker at sejle og tilmelder dig og betaler samtidig for sejlerskolen (hvis mandage  er fyldt op så prøv tirsdage).

Kontakter:
Christian Gravad, mobil 60 81 10 01, gravad@tune.dk