Kursus i Praktisk Sejlads 2020

Grundet Covid19 har sejlerskolen måtte se sig nødsaget til at køre for halv kraft i den første del af sæsonen. Nu er vi imidlertid i gang igen, og vi har stadig nogle få pladser tilbage

Sejlerskole for voksne (over 25 år)

Sejlerskolen køre med blandet hold mandag og tirsdag. Torsdag er der lavet rene kvindehold, hvor der pt er fyldt op.

Hvis det er nok tilmeldte starter vi et kvindehold om tirsdagen, ud over de 2 blandet hold.

I efterårs sæsonen startende fra den første hverdag i august og 8 gange frem er det muligt at tilmelde sig for 1000.- kr.

Sejlerskole ungdom (under 25 år)

Der er mulighed for unge at komme og sejle J80 og Joller, henholdsvis onsdag og torsdag.

For mere kontakt Jannik Stamp

Almen info

Tilmelding (fra 1. februar)

Ikke medlemmer:

Opret en profil (hvis du ikke allerede har en) øverst til højre på forsiden.

Under menuen Kontingent/Hold går du derefter ind under Tilmelding/Betaling og vælger den kategori medlemskab der passer på dig og melder dig ind og betaler for medlemskabet.

Når du er medlem:

Til højre på forsiden af vores hjemmeside under Begivenheder/Events går du ind på den dag du ønsker at sejle og tilmelder dig og betaler samtidig for sejlerskolen.

Kontakter:

Marianne Thorsen, mobil 53 62 60 12, mt@helsingorsejlklub.dk