SeniorMed egen båd, 25 - 70 år850 kr.
SeniorUden egen båd, 25 - 70 år650 kr.
FamilieSamboende par med hjemmeboende børn under 24 år1400 kr.
JuniorUnder 18 år.500 kr.
Junior18 - 24 år600 kr.
Senior ParSamboende par (samme adresse) 25 - 70 år1000 kr.
PensionistOver 70 år375 kr.
Pensionist ParSamboende par (samme adresse) over 70 år525 kr.
 JollelejeFor unge, leje af en klubjolle for et år samt undervisning 500 kr

Bestem din kategori (se detaljerne nedenfor) og gå til menuen Kontingent Betaling.
Kontingent betales årligt efter årsskiftet.
Ved indmelding efter 1. juli opkræves automatisk kun et halvt års kontingent dækkende resten af året.

Senior (enkeltmedlemskab)
Kontingent for medlemmer med egen båd (Senior med båd) koster 850 kr/år
Kontingent for medlemmer uden egen båd (Senior uden båd) koster 650 kr/år
Familie
Et Familiekontingent koster 1.400 kr som dækker alle medlemmer i familien. Det er en betingelse, at alle familiemedlemmer har samme bopælsadresse. Alle i familien skal oprette en "Profil".
Juniorer
Medlemmer fra 18 til 24 år får rabat og betaler et kontingent på 600 kr/år
Medlemmer under 18 år får yderligere rabat og betaler et kontingent på 500 kr/år
Senior Par
Et Senior Par kontingent koster 1.000 kr som dækker for to personer. Det er en betingelse, at begge har samme bopælsadresse. Begge personer skal oprette en "Profil".
Pensionist
Medlemmer over 70 år får rabat og betaler et kontingent på 375 kr
Pensionist Par
Et Pensionist Par Kontingent koster 525 kr og dækker for to personer. Det er en betingelse, at begge har samme bopælsadresse. Begge personer skal oprette en "Profil".
Jolleleje
Dækker en optimistjolle eller en fevajolle stillet til rådighed i kalenderåret plus undervisningen i Ungdomsafdelingen